Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Türkiye’nin Otomobili TOGG Fabrika İnşaatının Şantiye yapıları Karmod’dan

Karmod 21.07.2022
Türkiye’nin Otomobili TOGG Fabrika İnşaatının Şantiye yapıları Karmod’dan

Yolun Açık Olsun Yerli Otomobil!

Şantiye Yapılarımızla Türkiye’nin Otomobilinin Fabrika İnşaatındayız

Türkiye’nin Yerli otomobilin üretiminin yapılacağı fabrikanın temeli atılıyor, inşaat süreci başlıyor. Prefabrik yapılarda Türkiye’nin Dünya markası Karmod, şantiye yapılarıyla fabrika inşa sürecinde Türkiye’nin Otomobilinin yanında.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yerli otomobil üretimi için Bursa Gemlik'te tahsis edilen arazide inşaat çalışmaları, 18 Temmuz 2020 tarihi itibariyle start alıyor.

Karmod olarak İstanbul Havaalanı, Türkiye’nin ilk nükleer santrali Ak Kuyu’da olduğu gibi Türkiye’nin yerli otomobilde ilki olan bu önemli projede de yapılarımızla yer almaktan büyük heyecan ve gurur duyuyoruz. Proje kapsamında ilk olarak fabrika hafriyat sürecinde kullanılacak 281 metrekare Ofis, 122 metrekare Yatakhane ve 163 metrekare Yemekhane binalarımızla ülkemiz için çok önemli bir projeye daha katkı sağlıyoruz.

Tamamlandığında Türkiye’nin yerli otomobilin üretiminin başlanacağı TOGG mühendislik, tasarım ve üretim tesislerinin temel atma töreni korana virüs (Covid-19) tedbirleri alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Gemlik’te inşaatının başlanacağı tüm Türkiye’yi heyecanlandıran proje için TOGG tarafından "#YenilikteBenDeVarım" başlıklı bir kampanya da başlatılmış durumda.

Türkiye’nin Yeni Otomobili Tarihe İz Bırakacak

Modern ve Yenilikçi Tasarım

Özgün tasarımın karakterini yansıtarak keskin yalın hatlar net çizgilerle yenilikçi tasarımla şekillendirildi. Otomobile ön – arka – yan veya üst hangi açıdan bakılırsa bakılsın modern ve yenilikçi tasarım her yönüyle hissediliyor.

Dış Tasarımdaki Albeni

Göz Alıcı dış tasarımı oluşturan hissedilir keskin hatlar aracın sağlam ve güçlü karakterini ortaya koyuyor. Tasarımdaki krom detay çözüm uzmanlığı görünüşe zenginlik ve değer katıyor.

Laleden İle Yansıtan Anadolu Kültürü

Özgün ve modern tasarımda kullanılan lale figürü Anadolu Kültüründen ilhamla yansıtılmış. Bu yansıma otomobili yol sürüşünde belirgin görünüşte kılıyor.

İç Tasarımdaki Zarafet ve Sadelik

Sade yalınlıktaki iç tasarım, özenli malzeme tercihi ile zarif ve şık bir görünüm oluşturuyor.

Teknoloji Kullanım Kolaylığı Hedefinde

Seyir halindeki sürüş keyfi de düşünülerek hazırlanan dijital bilgi ve eğlence ekranı yolculuk esnasında ergonomi düşünülerek özenle hazırlanmış. Her türlü yol şartlarında konfor düşünülmüş,

Türk Aile Yapısı Geniş Ortamı Sevecek

Vücut ergonomisi düşünülerek hazırlanan iç mekandaki ferahlık 5 kişilik bir ailenin bile konforlu ve rahat yolculuk yapmasını hedeflemiş.

Sınıfının Üstünde

Türkiye’nin otomobili sınıfının en uzun aks mesafesini sahip olup araç içerisindeki yaşam alanını genişlik, ferahlık ve konforu ileri düzeye taşıyor.

Tam Elektrikli, 500 Km Uzun Menzil, 30 Dakikada Hızlı Şarj

Son gelişmiş Lityum-iyon batarya teknolojisi ile sizi arzu ettiğiniz yere güvenle ulaştıracak enerji emrinizde. 300 km ila 500 km menzil sağlayan pil konfigürasyonlarından ihtiyacınıza en uygun seçenekle gitmek istediğiniz çok sayıda noktaya kesintisiz bir seyahat ile ulaşabileceksiniz. Türkiye’nin otomobiliyle İstanbul’dan İzmir’e veya Ankara’dan Antalya’ya kesintisiz güvenli ulaşın. Gelişmiş şarj sistemiyle 30 dakikalık kısa bir mola anında yüzde 80 pil doluluk seviyesine kolaylıkla ulaşabileceksiniz. 

Çevre Dostu Teknoloji, Sıfır Emisyon ve Ekonomi

Çevreye tam dost doğuştan elektrikli güç aktarım sistemiyle içten yanmalı motorlu otomobillere göre çok daha düşük maliyetli. Çevreye sıfır zararlı gaz salınımıyla çevre duyarlılığında zirvede, sessiz ve keyifli sürüş deneyimi sizi bekliyor. 8 yıl boyunca pil garanti güvencesiyle ekstra ekonomi avantajına sahip olun.

Servis Bakım Maliyetlerini Dert Etmeyin

Türkiye’nin Otomobilinde yeni teknolojiler kullanılarak internet üzerinden yazılım güncelleme imkânı ve kullanıcıları teknik konularda önleyici bilgiler ile uyarma olanakları teknik servis/bakım ihtiyacını en aza indirecek. Bunlar ile birlikte, kilometre başına enerji maliyeti içten yanmalı motorlu otomobillere göre çok daha düşük olacak.

Eşsiz Performans,

Yeni Nesil elektrikli motor teknolojisiyle otomobilde beklentilerinizin ötesine geçin, standartları yeniden yazın.

AWD Çekiş Sistemi, 400 Beygir Gücü

Zorlu yol ve hava şartlarında seyahate çıkacaklar için AWD tüm tekerleklerden çekiş sistemiyle her koşulda güvenli yolculuk sizi bekliyor. 400 beygir gücü sunumu opsiyonuyla her yola kuşku duymadan çıkacaksınız.

Daima Güvende

Sağlam altyapı desteği ve güvenlik sistemiyle ileri seviyede otomobil güvenliği Türkiye’nin yeni otomobilinde. Olası çarpmalardaki yüzde 30 daha yüksek burulma direnci ve yüksek çarpışma dayanımı ile yola daima güvendesiniz.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz