Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Prefabrik Yapı Üreticisi Karmod 2 Milyar İnsana Ulaşıyor

Karmod 21.07.2022
Prefabrik Yapı Üreticisi Karmod 2 Milyar İnsana Ulaşıyor

Prefabrik yapı üreticisi Karmod 2 milyar insana ulaşıyor

Prefabrik yapıların marka ismi Karmod’un kurumsal web sitesi 10 ayrı dil seçeneği ile Dünyada bu dilleri kullanan 2 milyarın üzerinde insana ulaşıyor.

Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Arapça, Portekizce, Rusça, Fransızca, Almanca, Farsça ve Ukraynaca karmod.com’un kurumsal sitesinin Dünyaya açılan dil alternatifleri arasında yer alıyor.

Prefabrik şantiye yapıları, ofis yapıları, okul ve hastane yapıları, sosyal tesis binaları, toplu konutlarla beraber çok sayıda yapı çözümü üreten Karmod web sitesindeki dil seçenekleriyle müşterilerine hizmet vermeyi amaçlıyor.

Şantiye ve ofis yapılarıyla özellikle Batı Asya, Afrika ve Ortadoğu lokasyonunda petrol, doğalgaz gibi enerji tesislerine işçi kamp yapıları kuran Karmod, Afrika ülkelerinde özellikle maden kamplarına işçi yerleşkeleri kurulumu gerçekleştirmektedir. Karmod, Güney Amerika ülkelerinde demonte çelik ev teknolojisiyle konut projeleri gerçekleştirmektedir.

Irak, Libya, Cezayir gibi çok sayıda ülkede konut projeleri tamamlayan Karmod’un konutlarında binlerce aile mutlulukla yaşıyor.

Yeni Nesil konteyner teknolojisi ile afet sonrası yerleşim ünitelerinin üretim ve hızlı kurulumunda da Karmod, Birleşmiş Milletler, UNICEF gibi uluslararası örgütlerin yanı sıra çok sayıda yerel ve uluslararası çalışan yardım kuruluşlarının önemli çözüm ortağı konumunda.

Hızlı üretim ve kurulum avantajına sahip demonte özellikte çok sayıda alternatif yapı modelleriyle Karmod dünyanın her noktasına güven veren uzun ömürlü yaşam alanları üretiyor.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz