Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Özbekistan Sosyal Konut Projesi

Kullanım Amacı Sosyal Konutlar
Yapı Modeli Prefabrik Yapı
Yapı Adedi 3 Adet
Toplam Metraj 248 m2
Proje Yılı 2021
Kullanılacak Bölge Taşkent, Özbekistan
Tamamlanma Zamanı 17 Gün
Şu anda 22 misafir bu projeyi inceliyor

Özbekistan Sosyal Konut Projesi

Standart konut beklentilerinin yanı sıra teknolojik hızlı üretim ve yerinde kısa sürede kurulum gibi önemli avantajlarıyla evlerimiz farklı ülkelerden talep görmeye devam ediyor. Yeni nesil tasarım konseptindeki evlerimiz Özbekistan’da sosyal konut projesinde tercih edildi. Yüksek yalıtıma sahip enerji tasarruflu prefabrik evlerimiz yazları aşırı sıcak kışları ise oldukça sert geçen karasal iklimin hüküm sürdüğü Özbekistan’da güvenle kullanılacak.

Sosyal konut projesi kapsamında üç farklı modelde üretimini gerçekleştirdiğimiz konutların ilk etap kurulumları tamamlanarak teslim edildi. Hazırlanan evler önceki yıl Başkent Taşkent’te meydana gelen sel baskınında evleri kullanılamaz duruma gelen ailelere Özbekistan Devlet Başkanı Şevket Mirziyoyev’in de katılımıyla düzenlenen törenle teslim edildi.

Üç farklı planda tek katlı olarak projelendirilip üretilen evler aile büyüklük durumu göz önünde bulundurularak mağdur ailelere teslim ediliyor. Proje kapsamında 3+1 kullanım palanında 97 m² Şirince modelimiz, yine 3+1 plan kullanımına sahip 123 m² Kardelen modelimiz ile yaşlı ve tek kişilik ailelerin kullanımı için 1+0 planındaki Hobi prefabrik ev modelimizin üretimi gerçekleştirilerek ülkede kurulumu yapıldı. Kaynaksız teknoloji kullanımıyla cıvata somunlu sistemle üretilen evlerimiz uluslararası nakliye standartlarında deniz aşırı ülkelere bile sevk edilebiliyor. Evlerimiz kurulum yerinde üç kişilik bir ekiple yapı büyüklüğüne göre ortalama 3 ila 7 gün içerisinde montajlanarak kullanıma hazır şekilde teslim ediliyor.

Seri üretimi, hızlı kurulum ve ekonomik ev fiyatlarıyla sosyal konut tercihi

Yeni nesil teknoloji ile uzun ömürlü kullanım ve deprem dayanımında üretilen evlerimiz modern üretim bant sisteminde hızlı seri üretimi, demonte paket sistemiyle kolay nakliyesi, kullanım yerinde çok kısa sürelerde hızlı kurulum ve çok ekonomik ev fiyatlarıyla sosyal konut projelerinin tercihi oldu. Hızlı üretim ve kuruluma sahip yapılarımızla sel, afet sonrası konut ihtiyaçlarıyla sosyal konut açığının bulunduğu alanlara en hızlı konut çözümü getiriyoruz. Hazır evlerimizin fiyatlarını ekonomik kılan en önemli fark yapı güvenliği sağlanmış modern çok sayıda tasarımın teknoloji kullanımıyla seri olarak üretilmesi ve imalat aşamalarında hiçbir malzeme israfının bulunmamasıdır. Her yıl binlerce konut üretim kapasitemizle Karmod olarak çok sayıda sosyal konut projesi gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Sosyal Konut Projelerinde Neden Prefabrik Ev?

Sosyal konut projelerinde en önemli konu ev modelinin güvenli olduğu kadar kısa sürede tamamlanabilmesidir. Prefabrik ev konut açığının kapatılmasında hem uzun ömürlü yapı güvenliği hem de hızlı kurulumuyla büyük avantaj kazandırır. Karmod prefabrik evler modern tesislerde ön üretimli sistemle imal edilmektedir. Üretimi tamamlanan konutlar kolay lojistik imkanlarıyla dünyanın her bölgesine sevk edilebilmektedir. Prefabrik yapı modeli kullanılarak binlerce konut günler içerisinde üretilerek kısa zamanda saha kurulumu gerçekleştirilebilmektedir.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz