Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Paris'te Konteyner Okul Projesi

Kullanım Amacı Kimya Fakültesi Ek Hizmet Binası (École Normale Supérieure)
Yapı Modeli Yeni Nesil Konteyner
Yapı Adedi 6 Adet (3x9 Konteyner)
Toplam Metraj 162 m²
Proje Yılı 2020
Kullanılacak Bölge Paris, Fransa
Tamamlanma Zamanı 15 Gün
Şu anda 45 misafir bu projeyi inceliyor

Fransa’dan 3. Okul binamızı tamamladık

Fransa'nın en köklü okullarından olan École Normale Supérieure (Fransa'da bulunan bir yükseköğrenim kurumu) için kimya fakültesi ek hizmet binası yaptık.

Uzun ömürlü kullanımda yüksek dayanımlı bina güvenliğine sahip hızlı kurulumlu yapılarımız Fransa’da okul projelerinde tercih görmeye devam ediyor.  Daha önce ülkede iki okul binasının yapımını tamamlamıştık.

Yeni okul binamızı da Paris’te bulunan 100 yıla yaklaşan köklü geçmişe sahip ENSCR Üniversitesi için kurduk. Karmod Yeni Nesil Konteyner yapı modelimizle hazırladığımız okul binası üniversitenin Kimya Mühendisliği Fakültesi’nin derslik ihtiyacını karşılamada kullanılacak. İki katlı birleşimli yapımız Karmod olarak Fransa’da tamamladığımız üçüncü okul binası oldu.

6 derslikli okul binası 15 günde kullanıma sunuldu

Kimya Fakültesi ek hizmet binamızı yeni nesil konteyner yapı sistemimizle birleşimli olarak hazırladık. Tükiye’de ful demonte 3x9 metre ünite büyüklüğünde hazırladığımız okul yapısını karayolu taşımacılığı ile ülkeye gönderdik. Toplam dersliğe sahip iki katlı 162 metrekare büyüklükteki binayı sadece 15 gün gibi kısa bir zamanda hazır hale getirerek eğitimin hizmetine sunduk.

Tüm malzemeler Türkiye’den gönderildi

Tüm yapılarımızda olduğu gibi bu okul projesinde kullanılan tüm malzemeleri motorlu panjurdan aydınlatma armatürlerine varana kadar Türkiye’den tedarik ederek gönderdik. Yeni nesil konteyner yapılarımız tam sandviç panelli duvar ve çatı sistemiyle sağladığı ısı ve ses izolasyonuyla konuttan ofise, sağlıktan eğitime farklı alanda ihtiyaç duyulan yapılarda özellikle tercih ediliyor. Tamamen cıvatalı ve geçmeli yeni nesil sistemin verdiği avantajla demonte paket sistemle üretilen yapılarımız gönderildiği ülkede kısa sürede kurulumu gerçekleştirilerek kullanıma hazır hale getiriliyor. Eğitim binalarımız çevreye dost tam dönüştürülebilir malzeme kullanım, uzun ömürlü yapı konsepti ve çok kısa sürelerde gerçekleştirilebilen kullanıma hazır kurulumuyla özellikle tercih ediliyor.

Ülkedek inşa ettiğimiz ilk okul binamız Amilly şehrinde Simon Veil Okul binasıydı. Eski binası sel nedeniyle kullanılamayacak hale gelen 10 derslikli 200 öğrenci kapasitesine sahip yeni okulu kırk gün gibi rekor bir sürede tamamladık. 1147 metrekare büyüklükteki okulda dersliklerin yanı sıra teknoloji ve bilgisayar atölyesi, müzik ve görsel sanatlar atölyesi, kütüphane, yönetim odaları gibi alanlar da yer alıyor.

Fransa’da bu proje öncesi inşa ettiğimiz diğer okul ise Leonardo da Vinci Lisesi okul binası. Yine birleşimli konteyner modeliyle yapılan bu okul Amboise şehrinde yer alıyor.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz