Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Irak için Dev Konut Projesi Start Aldı

Karmod 21.07.2022
Irak için Dev Konut Projesi Start Aldı

Karmod Prefabrik Dünya genelinde büyük projelere imza atmaya devam ediyor. Irak Merkezi Hükümetiyle yapılan anlaşma çerçevesinde beş ayrı şehirde kurulacak 2 bin 500 prefabrik konutluk dev projenin üretimi başladı.

Ön üretimi yaklaşık 10 ay sürecek proje tamamlandığında Dünyada tek seferde yapılan en büyük prefabrik toplu konut projesi olma özelliğini taşıyacak. Daha önce yine Irak’ta tek seferde tamamlanan 1884 konutluk projenin de üretimini Karmod gerçekleştirmişti. 2 bin 500 konut Dicle Nehri boyunca Bağdat’ın güney doğusuna doğru uzayan 5 ayrı şehirde kurulacak. Konutların kurulacağı Irak şehirleri ve adetleri şu şekilde; Suwayrah’a 530 adet, Aziziye’ye 500 adet, Numaniye’ye 500 adet, Kut’a 570 adet, Hay şehrine de 400 adet.

Tek katlı prefabrik yapı modeliyle Karmod’un Irak için ürettiği konutlar 100 metrekare plana sahip olup 4 oda, 1 mutfakla beraber wc ve duş bölmelerinden oluşuyor.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz