Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Azerbaycan’a 3 Ayrı Prefabrik Ev Konsepti

Kullanım Amacı Müstakil Konut
Yapı Modeli Prefabrik Panel Sistem
Yapı Adedi 3 Prefabrik Ev
Toplam Metraj 196 m²
Proje Yılı 2020
Kullanılacak Bölge Bakü, Azerbaycan
Tamamlanma Zamanı 20 Gün
Şu anda 83 misafir bu projeyi inceliyor

Konut Projelerinde Yeni Trend Prefabrik Evler

Hazır ev konseptinde üretilen prefabrik evler konut amaçlı tercihlerde öne çıkıyor. Prefabrik evler özellikle müstakil konutta son yıllarda en çok tercih edilen ev modelleri arasında yer alıyor. Dünyanın çok sayıda ülkesinde konut projesi gerçekleştiren Karmod, Azerbaycan’da bir projeyi daha tamamlayarak teslim etti. Başkent Bakü’de inşa edilen üç ayrı müstakil prefabrik evin kurulumu 20 gün gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Yeni teknolojiyle üstünlükler Karmod Evlerde

Tasarım uzmanlarınca hazırlanan modern mimari konseptindeki konut projeleri modern tesislerde yeni teknolojilerin kullanımıyla üretilerek Karmod Ev konforuna dönüşüyor. Tıpkı Azerbaycan Bakü konut projesi için üretilen prefabrik evler gibi. Proje kapsamında hazırlanan prefabrik evler yeni nesil teknoloji ile donatılı modern tesislerde üretildi. Yeni nesil modern üretimde kaynak gibi uygulamalar tamamıyla geride bırakıldı. Ön üretimli yeni nesil Karmod evlerin birleşimleri geçmeli ve cıvata somunlu sistemle gerçekleştiriliyor. Yeni üretim modeli yapı güvenliğini en iyi seviyeye yükseltirken saha kurulumunu en hızlı hale getiriyor. Karmod teknolojisiyle üretilen hazır evler çok daha güvenli ve uzun ömürlü kullanıma sahip oluyor.

Kaynaksız üretim sisteminin verdiği kolaylıkla Karmod prefabrik evler Bakü’deki kurulum sahasına kolayca taşınabildi. Karmod profesyonellerince üç evin kurulumu sadece 20 gün gibi kısa bir sürede gerçekleştirildi.

Azerbaycan’a özel 3 ayrı prefabrik ev konsepti

Başkent Bakü iklim özelliklerine özel tasarlanıp üretilen Karmod prefabrik evlerin her biri üç ayrı planda üretildi. Proje kapsamında 87, 64 ve 45 m2’lik evler tasarlanarak üretildi. 87 m3 ev 3+1 plana sahip. Diğer iki konut ise 2+1 planda üretildi.

Ferah iç mekan sunumu Karmod Prefabrik'in evlerinde

Karmod prefabrik evlerin yapı güvenliğini sağlayan çelik taşıyıcılar oldukça az yer kaplar. Aynı zamanda bu taşıyıcı sistemler duvarlar arasında gizlenmiştir. Klasik betonarme binalarda olduğu gibi devasa büyüklükteki kolon ve kirişlere ihtiyaç duymaz. Bu nedenle Karmod evin çok az yer kaplayan güçlü çelik taşıyıcı sistemleri iç mekana konfor kazandırır. Prefabrik evlerin bürüt ölçüsüyle iç kullanım alanları birbirine çok yakındır. Duvar alanları hariç daralmalar tamamıyla ortadan kalkmıştır. İç mekanda maksimum genişlikte yaşam alanları sunan prefabrik ev içinde yaşayan herkese en iyi konfor sunar. Geniş ve ferah iç mekanlarıyla en iyi ergonomiyi yaşatır.

En Hızlı Kuruluma Sahip Prefabrik Evler

Prefabrik evler hızlı kurulumuyla öne çıkıyor. Modern tesislerde duvardan çatıya, kapıdan pencereye, elektrikten su tesisat malzemelerine kadar hazır üretilen Karmod ev bir çok işçiliği geride bırakıyor. Ön üretim sonrası taşıma araçlarına yüklenen prefabrik ev dünyanın her yerine sevk edilebiliyor. Kullanım yerinde Karmod profesyonellerince günler içerisinde kurulumu tamamlanan prefabrik ev oturuma hazır halde teslim ediliyor.

Azerbaycan’da 3 ayrı Prefabrik Konut Kurulumu

Yeni nesil teknolojilerle üretilen çok sayıda üstünlüğe sahip prefabrik evler farklı ülkelerden ilgi görmeye devam ediyor. Hazır ev modelimizle yeni bir projeyi de Azerbaycan’da gerçekleştirdik. Başkent Bakü’de üç ayrı konutun kurulumunu tamamlayarak ailelerin kullanımına sunduk.

Prefabrik yapı sektöründe yeni teknolojiler kullanarak üretim yaptığımız hafif çelik sistemli hazır evlerin kurulumu yirmi gün gibi kısa bir sürede tamamlandı. Proje kapsamında hazırladığımız prefabrik evlerde tek katlı üç ayrı prefabrik ev modeli tercih edildi. Bu evlerden biri 3+1 planda 87 m2, ikincisi 2+1 64 m2, diğeri ise yine 2+1 planda 45 m2 büyüklüğe sahip. Küçükten büyüğe Karmod’un tüm hazır ev modellerinde maksimum genişlikte ferah iç mekanları özenle hazırlandı. Yapı sisteminde çelik taşıyıcıların kullanıldığı hazır evlerimiz diğer klasik yapı modellerindeki iç ortamı darlaştıran geniş beton kolonlar veya kirişler bulunmadığından en ergonomik ev sistemine sahiptir.

Modern prefabrik üretim hattında ön imalatı gerçekleştirilen hazır evler iki araca yüklenerek karayolu taşımacılığı ile Bakü’deki kurulum yerine ulaştırıldı. Üretimde montaj yerinde hazır evlerin kurulumu esnasında başka yapı malzemesine ihtiyaç duyulmayacak şekilde duvardan kaplamalara, çatıdan çatı örtü malzemelerine, kapıdan pencereye, elektrik tesisatından sıhhi ve atık su tesisatlarına, aydınlatma ve su armatürlerine kadar her şey hazır olarak sevk edildi. Sevkiyatın tamamlandığı gün bölgede hazır edilen ekiplerimizce hazır evlerin montajına başlandı ve 20 günde oturulabilecek duruma getirildi.

Azerbaycan prefabrik evlerin dış cephesinde taşonit kaplama uygulaması gerçekleştirildi. Bu uygulamayla, zaten Karmod prefabrik evlerin duvarlarında özel levhalar arasına yüksek yoğunlukta yalıtım malzemesi kullanılarak elde edilen enerji kullanım verimliliği ekstra artırılarak bir ev için mükemmel düzeye yükseltilmiş oldu.

Karabağ Yeni Konut Projeleri İçin En Hızlısı Prefabrik Ev

Uzun ömürlü prefabrik yapı sistemi, yaz veya kış mevsim farkı gözetmeksizin inşa edilebilmesi ve hızlı kurulum avantajıyla prefabrik ev Karabağ’da kurulumu planlanan hazır konut projeleri için tercih edilebilecek en iyi ev modelleri arasında.

Çevreci müstakil konut konseptine sahip prefabrik ev sürdürülebilir çevre politikalarının uygulanmasına da büyük katkı sağlıyor. Hazır ev üretiminde kullanılan malzemelerin tamamına yakını dönüştürülebilir hammaddelerden tercih edilmektedir.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz