Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Hastane Lojmanı Projesi - Beşar, Cezayir

Kullanım Amacı Şantiye Yönetici ve Mühendis Lojmanları
Yapı Modeli Prefabrik Yapı
Yapı Adedi 28 Adet
Toplam Metraj 2.706 m²
Proje Yılı 2017
Kullanılacak Bölge Cezayir
Tamamlanma Zamanı 55 gün
Şu anda 77 misafir bu projeyi inceliyor

Cezayir’e işlevsel kullanımda prefabrik konut kazandırdık

Cezayir’in güneyinde yer alan Beşar bölgesinde hastane projesi gerçekleştirecek Türk firması çalışanlarının kullanacağı lojman binaları kurduk. Toplam 28 adet konuttan oluşan lojmanlar firmanın gerçekleştireceği projede görev almak için Türkiye’den giden yönetici ve mühendislerinin ailece konaklamasında kullanılacak. Uzun ömürlü panel sistem prefabrik yapı modeliyle yapılan lojmanlar hastane projesi tamamlandığında hasta yakınlarının kullanacağı misafirhane olarak hizmet vermeye devam edecek.

Toplam 2 bin 706 metrekare büyüklüğe sahip 28 konutluk proje 55 günde kullanıma hazır montajlanarak teslim edildi. Üç farklı plan üretilip kurulum yapılan konutların 5 adeti 170 metrekare, 3 adeti 92 metrekare ve 20 adeti 79 metrekare büyüklüğe sahip.

Cezayir hastane lojmanına özel projelendirilerek uzun ömürlü yapı sistemiyle üretilen Karmod prefabrik konut lojman görevinin ardından hastane yakınlarına hizmet vermeyi sürdürecek. Hastanenin inşa sürecinde inşaatta görev alan mühendislerce lojman amacıyla kullanılacak hazır evler projenin tamamlanmasının ardından hizmete girdiğinde de ülkenin uzak yerlerinden tedavi için gelen hasta yakınlarının kullanımına sunulacak.

Hafif çelik yapı modeliyle kaynak kullanılmadan vidalı demonte sistemle Karmod’un modern tesislerinde ön üretimi gerçekleştirilen prefabrik evler dünyanın her ülkesine uluslararası nakliye standartlarında kolaylıkla lojistiği yapılabiliyor. Prefabrik ev kullanım yerine ulaştığında bölgede hazır olan Karmod süpervizörleri öncülüğünde kısa sürede kurulumu tamamlanan hazır ev birkaç gün içerisinde kullanıma hazır hale getirilebiliyor.

Uzun ömürlü sisteme sahip çelik konstrüksiyon ev yapı güvenliğiyle de öne çıkıyor. Dünyamızın birçok bölgesinde yaygın olarak yaşanan doğa olaylarından deprem gibi etkenlere karşı yapı güvenliğiyle çelik evler son derece güvenli yapı modeli olarak bilinmektedir. Prefabrik konut üstün yalıtım değerleriyle sıcak veya soğuk iklim şartları dikkate alındığında sağladığı enerji tasarrufuyla da kazandırıyor. Karmod prefabrik evlerin yazın sıcağında serin ortamı, kış soğuğunda sıcak iç mekan ile kullanım konforu hemen hissedilir.

Prefabrik ev ile uzun inşa süreçlerine son

Yeni nesil teknolojili demonte üretimli Karmod prefabrik ev sisteminin öne çıkan temel avantajlarından biri de çok kısa süren inşa sürecidir. Konutlarımızın hazır ev olarak isimlendirilmesi de yapı tarzının bu avantajından kaynaklanmaktadır. Örnek vermek gerekirse 3+1 plandaki 100 metrekare bir prefabrik ev üç kişilik bir ekiple sadece 3 gün gibi kısa bir sürede kurulum yapılabilmektedir. Hazır evlerin bahsedilen 3 günlük kurulum aşamasında elektrik ve su tesisatlarının yapımı ile aydınlatma armatürlerinin montajı da dahil olarak aynı zamanda gerçekleştirilmektedir.

Cezayir’de 28 Adet Konutu 45 Günde Kurduk

Afrika genelinde çok sayıda konut projesi gerçekleştiren prefabrik yapı sektörünün markası Karmod, Kuzey Afrika ülkelerimizden Cezayir’de 28 adet konutu kullanıma hazır kurulumla teslim etti.

Hızlı kuruluma sahip ön üretimli hazır konutlar demonte vidalı sistemin verdiği avantajla 45 gün gibi kısa sürede kullanıma hazır teslim edildi.

Karmod’un modern tesislerinde demonte özellikte üretimi yapılan konutlar deniz konteyner taşımacılığı ile Cezayir’e gönderildi. Karayolu ile ülkenin 950 km. güneyinde yer alan Becher (Beşar) bölgesine ulaştırılan konutlar Karmod’un uzman ekiplerince kullanıma hazır kurulum yapıldı.

Kurulumu yapılan konutlar bölgede inşa edilen hastane kompleksinin yapımında çalışacak yönetici ve mühendislerin aileleriyle konaklayacağı lojman konutu olarak kullanılacak. Söz konusu konutlar hastane projesi tamamlandığında hasta yakınlarının kalacağı misafirhane olarak hizmet vermeye devam edecek.

Karmod hazır evler üretim kalitesi, hızlı üretim teknolojisi, demonte özellikle hızlı ve kolay nakliyesi ile kullanılacağı bölgede çok kısa sürede kurulum yapılabilme özelliği ile öne çıkıyor. Dünyada 100’e yakın ülkede kullanılan Karmod yapıları uzun ömürlü kullanım özelliğine sahip.

Cezayir’de kurulumu gerçekleştirilen lüks lojman amaçlı kullanılacak konut projesinde 20 adet 79 metrekare, 3 adet 92 metrekare, 5 adet 170 metrekareden oluşan toplam 28 adet tek katlı ev 45 gün gibi kısa bir sürede kurulum yapılarak teslim edildi.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz