Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Konteyner Butik Tatil Otel

Kullanım Amacı Butik Otel
Yapı Modeli Yeni Nesil Konteyner
Yapı Adedi 8 Konteyner (230x600 )
Toplam Metraj 110,4 m²
Proje Yılı 2021
Kullanılacak Bölge Adrasan, Antalya, Türkiye
Şu anda 55 misafir bu projeyi inceliyor

Tiny House'un bir adım ötesi Konteyner Butik Otel

Taşınabilir Tiny House evler tartışıla dursun konteyner Butik Otel ayrıcalıklar yaşatmaya devam ediyor. Karmod yeni nesil konteyner özel dekore edilerek Antalya Kumluca’da konuklarını ağırlamaya başladı.

Antalya’nın doğal güzellikleriyle öne çıkan Adrasan koyunda hizmete giren Lime Butik Otel misafirlerine özel konseptiyle benzersiz anlar yaşatıyor. Lime Butik yenilikçi sitiliyle otel odasını bahçeli tarza taşıyan oldukça başarılı konsept. Adeta beton yığınlarına sıkıştırılmış katlı otellerin boğucu odalarına meydan okurcasına güzellikleri insan önüne seriyor. Odadan adımınızı dışarı atar atmaz sizi yemyeşil bahçeyle buluşturuyor. Ferahlatıyor, rahatlatıyor.

230x600 Konteyner modeli Butik Otelde

Lime Butik Otel projesi Karmod 230x600 yeni nesil konteyner modeliyle gerçekleştirildi. 8 adet konteyner ünitesinin her biri ayrı bir otel odası olarak dekore edildi. Ünite içerisinde çift kişilik yatak odasıyla wc duş yer alıyor. Konteyner oda içleri özel alçıpan kaplama uygulamaları, dekoratif aydınlatmalarla süslendi. Odaların bahçeye bakan ön cephesinde 3 m genişliğinde sürgülü karolajlı pencere tercihi bahçe konseptini içeriyle bütünleştiriyor. Doğa ile iç içe güzel bir ortamda konaklamak isteyenleri modern mimarisi ve birbirinden zarif odalarıyla huzurlu bir tatil imkanı bekliyor. Antalya’ya kısa süreli iş seyahatinde bulunanlar için de mükemmel seçim. Konteyner Butik Otel ulaşım kolaylığındaki merkezi konumuyla iş seyahatinde arzuladığınız tüm konforu sunuyor.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz