Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Karmod Konutlar Avrupa’nın Gündeminde

Karmod 21.07.2022
Karmod Konutlar Avrupa’nın Gündeminde

Karmod çelik evler kalitesiyle Avrupa’nın önde gelen ülkelerinin de konut tercihi oldu. Fransa, Yunanistan, İsviçre gibi ülkelerde kurulan örnek evler estetik ve kalitesiyle beğenilince bir anda Avrupa ülkelerin konut gündemine oturdu.

İki katlı ve tek katlı çok sayıda estetik görünümde konut modeli bulunan Karmod evleri yapı güvenliği, kalitesi ve uzun ömürlü özelliği ile öne çıkıyor. Demonte ön üretimleri kaynaksız tamamen vidalı teknoloji kullanımıyla üretilen çelik evler kolay nakliye sonrası

Evlerin bir diğer özelliği teknolojik hatta çok kısa sürede üretilebilmesi ve yerinde yine çok kısa sürelerde kurulum yapılabiliyor olması. Yapıyı oluşturan ana çelik karkas izolasyondan ekstra estetik kaplama malzemelerine imkan sunuyor. Kompozit ve cam cephe sistemi, ahşap görünümlü kaplama detayları Karmod konutlara kolaylıkla yapılabiliyor.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz