Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Türkiye'nin En Büyük Havalimanınında Karmod'da Var

Karmod 21.07.2022
Türkiye'nin En Büyük Havalimanınında Karmod'da Var

Yıllık 150 milyon yolcu kapasitesi ile tamamlandığında Dünyanın en büyük havalimanlarından olacak İstanbul’un 3. Havaalanının şantiye yapılarını Karmod kuruyor.

Havaalanında hafriyat ve zemin doldurma çalışması yapan Emek İnşaat da işçi şantiye yapılarında Karmod’u tercih etti. Böylece Karmod, İstanbul Yeni Havaalanında daha başlangıçta 3. büyük şantiye projesini tamamlamış oldu.

Havaalanı hafriyat sahasında çalışacak teknik ekip ve işçilerin kullanacağı şantiye yapısı Karmod Yeni Nesil Konteyner modeliyle hazırlandı. Şantiye yapısı tek katlı olarak yerinde kurulum yapıldı. İşçi şantiye kompleksinde 96 kişilik yatakhane binası, 100 kişi kapasiteli yemekhane, şantiye şefi odası ve mescit yer alıyor.

Türkiye’nin en iyi konteyneri Karmod Yeni Nesil

Dünyayı uçuracak…

Tamamlandığında yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul’un 3. Havaalanının şantiye yapılarındaki tercihi Karmod Yeni Nesil oldu. Karmod olarak Dünyayı uçuracak dev projenin tam zamanında tamamlanması için katkı sağladık.

Şantiye yapı modelinde Karmod Yeni Nesil Konteynerle beraber prefabrik ofis ve yemekhane yapıları kullanıldı. Dev proje için ürettiğimiz şantiye kompleksin 1.200 çalışan tarafından kullanılıyor. İstanbul Kemerburgaz’da Akpınar köyü yakınında kurulan şantiye yapı kompleksinde yönetim ofisi, teknik ekip ofisleri, laboratuvar, yemekhane binası, iki katlı yatakhaneler, revir, insan kaynakları ofisi, çamaşırhane, kantin, dinlenme salonları, wc duş üniteleri ve benzeri yapılar yer alıyor.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz