Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı Prefabrik ev yardımı

Karmod 10.10.2022
Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı Prefabrik ev yardımı

Sosyal Yardımlaşma için yapılan prefabrik evler teslim edildi.

Sivas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Genel Müdürlüğümüzün Barınma Yardımları kapsamında sosyal ekonomik sıkıntı içinde olan üç aileye 2 1 prefabrik ev yardımında bulundu. Yapılan bir törenle ailelere anahtarları teslim edilirken, Sosyal yardımlaşma Vakıf sayesinde prefabrik konut  sahibi olanların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

2 1 ve 54 m2 olan evlerin teslim törenine sivas Vakıf müdürü ifade eden Kazım Perçinve mütevelli heyeti üyeleri katıldı.

Teslim töreninde konuşan Vakıf müdürü ifade eden Kazım Perçin; devletin sağlamış olduğu imkanlar doğrultusunda vatandaşların mağduriyetlerinin giderildiği bu ve benzeri yapılan uygulamaların ailelere ekonomik anlamda büyük katkı sağladığı ve toplumsal barışın sağlanması açısından etkili bir uygulama yöntemi olduğu konusuna vurgu yaparak, ilçede bu anlamda mağdur olan diğer muhtaç vatandaşlar için de aynı kararlılıkla çalışmalara devam edileceğini bildirdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Sivas’ta ihtiyaç sahibi aileler için yaptıracağı prefabrik evlerde yine Karmod markasını tercih etti. 2 1 olarak yapılan ve zamanında teslimatı yapılan evlerde ihtiyaç sahipleri yaşamaya başladı. SYDV’nin ihtiyaca göre yaptırmaya devam ettiği evler için Evlerin hak sahiplerine teslim edilmesi sonrası bir açıklama yapan Vakıf müdürü ifade eden Kazım Perçin;“Evlerin zamanında, kış bastırmadan önce teslim edilmesi ve hak sahiplerine ulaşmasından dolayı çok mutluyuz” dedi.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz