Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Modüler Hazır Satış Büfeleri ile Hemen Kazanın

Karmod 22.07.2022
Modüler Hazır Satış Büfeleri ile Hemen Kazanın

Ergonomik tasarımlı çok sayıda planda hazır satış büfeleri üretimi yapan Karmod ekmek satıştan markete, fast food büfesinden kafeteryaya, pastaneden çay ocağına, manavdan gazete bayiine çok amaçlı büfe çözümleri sunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek A.Ş., Bursa Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek, Ankara Halk Ekmek, Gebze Halk Ekmek, Samsun İlkadım Halk Ekmek gibi bir çok belediye işletmesi ürünlerinin satışında Karmod satış büfelerini tercih edenlerden. Karmod büfe kabinleri modüler pratik taşınabilir yapısıyla farklı mekânlara kolay nakledilebilir özelliğiyle fuar ve spor organizasyonları gibi ortamlarda pratik büfe özelliği taşır.

Standart üretimin yanısıra cam vitrin panelli, amörtisörlü kepenk sistemli, hareketli vitrin, satışı yapılacak ürün özelliğine göre raf sistemli özel uygulamalar yapılmaktadır.

Dünya standartlarında üretilen hijyenik sağlıklı ortamı, koku yapmaz boya sistemi, modüler pratik özelliği ve en önemlisi ekonomik fiyatıyla kullanıma hazır satış büfe kabinleri ile hemen kazanmaya başlayın.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz