Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Endüstriyel Kabin 390 x 630

  • Yükseklik 2,8 m
  • Derinlik 3,9 m
  • Genişlik 6,3 m
  • Ağırlık 1,650 kg
Şu anda 23 misafir bu ürünü inceliyor
Bizi Arayın

Sandviç Panel Kabin

Çok amaçlı mekanlara özel sandviç panelli kabinler, gişeler, Satış Büfeleri, Bekçi kulübeleri hatta sosyal tesisler için konfor ve huzur dolu alanlar inşa edilmesine yardımcı oluyor. Sandviç panel kabin prefabrik olarak üretilen ve uzun süreli olarak yapının kullanılmasına imkan tanınan bir yapıdır. Sandviç panelleri kolay ve pratik kullanımları, hızlı kurulumları ile acil ihtiyaçlarınızda sizlere destek oluyor. İnşaat hizmetleri pazarında meydana gelen fiyat artışları prefabrik sektörünün ilerleme kaydetmesine yardımcı oldu. Aynı zamanda klasik inşaat malzemeleri ile inşa edilen yapılar ile prefabrik sandviç panel kabin kıyaslandığında hem daha uygun fiyatlı hem de ısı yalıtımdan daha fazla verim alabileceğiniz aşikardır. Talep etmiş olduğunuz yapıların hızlı bir şekilde tamamlanması iş sektörüne de olumlu katkılar sağlıyor. Örnek olarak gösterilecek olur ise sandviç paneli satış büfeleri için kullanmak isterseniz yaklaşık olarak 10 iş günü içerisinde sizlere hazır olarak teslim edilmesinden dolayı satışlarınıza da aynı hızla başlayarak kısa süre içerisinde kar elde edebilirsiniz.

Sandviç panel kabin yaptırmak isteyen kullanıcılar için önem arz eden en önemli noktalardan bir tanesi olan estetik görünüm ve modern tasarım prefabrik yapılar ile tamamen sizlere özgü hazırlanır. İşyerinin görünümleri kişilerdeki güven endeksi ile doğru orantılı olmasından dolayı yapınızın kusursuz olması oldukça önemlidir. 30’dan çok farklı renk seçenekleri ile her tarza hitap eden bu yapı çeşidi, kaplama türleri ile de yapınızın dış katmanının istediğiniz şekilde ayarlamanıza imkan tanıyor.

Sandviç Panel Kabin Yapımında Kullanılan Malzemeler

Sandviç panel kabin, eksiksiz bir aksesuar çeşidi ile son teknoloji araçlar ile tamamlanarak yapımı hazırlanıyor. Bağlantı panellerinde kullanılan conta seçimlerini proje sahibi direkt olarak kendisi seçerek daha kaliteli ve kendi isteğine uygun bir yapı inşa edilebiliyor. 

Sandviç panel kabin, 4 mevsim kullanıma uygundur. Her ama ve her ihtiyaca hitap eden bu panel kabin yapıları, işlenmesi kolay malzemelerden oluşturuluyor. Dilerseniz yapı içerisinde pencere ve kapı tasarlayabilirsiniz. Her geçen gün daha popüler hale gelen sandviç panel kabin, farklı model ve ürün çeşitleri ile kullanıcılar ile buluşuyor.

Sandviç Panel Kabin Güvenlik Kabinleri Olarak da Tercih Ediliyor

Sandviç panel güvenlik kabinleri güvenlik sektörünün en önemli parçasıdır. Avantajlı kullanımları ve ekonomik yönden sunmuş olduğu faydalar nedeni ile herkesin ilk tercihi olan bu kabinler düz bir zemin üzerine inşa ediliyor. Teslimat, üretim, nakliye ve benzeri işlemler için ekstra uğraşmanıza gerek kalmıyor. Zamandan ve maliyet bakımından kazanç elde edeceğiniz bu yapıları yaptırabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

En Çok İncelenenler