Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Türkiye'nin En Modern Prefabrik Evlerinde Fiyatlar Düştü

Karmod 21.07.2022
Türkiye'nin En Modern Prefabrik Evlerinde Fiyatlar Düştü

Prefabrik yapılarda Türkiye ve Dünya'nın tercih edilen markası Karmod...

1986'dan bugüne yüksek memnuniyet içeren ürünlerimizi 85 ülkede müşterilerimizle buluşturarak kazandığımız güvenin mutluluğunu yaşıyoruz. Karmod Prefabrik Yapı olarak 20.000 metrekare modern üretim tesislerimizde sahip olduğumuz yenilikçi teknolojimizle uluslararası standartlarda kaliteli malzeme kullanarak en uygun prefabrik ev fiyatları ile, uzun ömürlü yapı sınıfında estetik tasarımda evler imal ediyoruz. Son derece konfor sunan özellikte uzun yıllar keyifle kullanacağınız tek katlı ve çift katlı hızlı üretimli, kolay kurulumlu evlerimizi mutlu yaşamınız için beğeninize sunuyoruz. Hayalinizdeki yaşam tarzınızı bulacağınız yenilikçi tasarımlarımızla hemen ev sahibi olmak ister misiniz? 

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz