Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Park Mavera Şantiye Yapıları

Kullanım Amacı Proje Şantiye Yapıları
Yapı Modeli Konteyner
Yapı Adedi Üç Katlı
Toplam Metraj 1336 m²
Proje Yılı 2013
Kullanılacak Bölge Başakşehir, İstanbul, Türkiye
Tamamlanma Zamanı 7 Gün
Şu anda 70 misafir bu projeyi inceliyor

Marka Konut Projelerinin Şantiye Yapı Tercihi Karmod Konteyner

Marka konut projelerinin tercihi Konteyner yapı sistemimizle bir şantiye yapı projesini daha tamamlayarak teslim ettik. Son proje Emlak Konut GYO’nun organizasyonunda Akyapı ve Makro İnşaat ortaklığında gerçekleştirilen Park Mavera konut ve ticari ofis projesi.

İstanbul’un Başakşehir ilçesindeki Park Mavera için inşa edilen şantiye projesi konteyner yapıların kullanımıyla gerçekleştirildi. 3x7 konteyner ünitelerinin birleşimiyle projelendirilen şantiye yapısı üç katlı ve toplam 1336 m2 kullanım alanına sahip. Şantiye yapı grubunda 54 adet konteyner ünitesi kullanıldı.

Ünitelerin fabrika üretimi 3 günde gerçekleştirilirken saha kurulumu 7 günde tamamlandı. Üretimi biten üniteler tırlara yüklenerek proje sahasına sevk edildi. Araçlardan vinç yardımıyla alınan konteynerler proje planı kapsamında Karmod uzman ekibince yerlerine yerleştirilerek bağlantılandı.

Park Mavera Konteyner Şantiye Yatakhanesi

Üç katlı inşa edilen konteyner şantiye yatakhane binası olarak kullanıma sunuldu. Her katta 14 adeti yatakhane koğuşu 4 adeti de WC duş konteyneri olmak üzere 18 konteyner ünitesi kullanıldı. Ranza sistemiyle düzenlenen konteyner yatakhane odalarının her birinde 4 işçi barınıyor. Toplam 42 yatak odasının yer aldığı binada 168 işçi konaklıyor.

WC Duş ünitelerinin yerleşimi kullanım ergonomisine göre yerleştirildi. Bu kapsamda koridorun her iki yönünde 1’er adet WC ve 1’er adet duş konteyneri konumlandırıldı. Her ünite içerisinde 7 adet WC ve yine 7 adet duş kabini yer alıyor. Her katta 14 adet tuvalet ve 14 adet Duş kabini yer almış oldu.

Park Mavera Projesi Hakkında

Park Mavera toplu konut ve ticari ofis projesi Başakşehir ilçesinde 60 bin m2 alan üzerine kurulu. Bir başka ifadeyle proje arsası Taksim meydanının iki katı büyüklüğünde bir alanı kaplıyor. Proje Türkiye’nin ilk planlı şehir meydanına sahip olması özelliğiyle de öne çıkıyor.

Başakşehir’in Kayabaşı semtinde yer alan Park Mavera projesi Emlak Konut GYO’nun arsası üzerinde bulunuyor. Park Mavera proje yüklenici firmaları Akyapı ve Makro İnşaat ortaklığı.

8 blok halinde inşa edilen Park Mavera’da 338 adet ticari alanla birlikte 672 konut yer alıyor. Farklı ihtiyaçlara hitap eden konutlarda 3 farklı daire tipi bulunuyor. Daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 plandaki konut planlarını içeriyor.

Başakşehir’deki kamu hizmet binalarının da proje meydanında şekillendiği alanda 368 bin m2 büyüklüğe sahip botanik park da yer alıyor. Projeyi çevreleyen alanda Başakşehir Millet Bahçesi ve İstanbul’un sağlık alanındaki yeni gözde komplekslerinden Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi de bulunuyor. On binlerce araçlık otopark alanları, kongre ve sergi merkezi, spor aktivite alanları, 5 bin kişilik cami, metro durağı, tramvay ve İETT ulaşım ağıyla Park Mavera Türkiye’nin örnek toplu konut projeleri arasında yer alıyor.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz