Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Nijerya’da Askeri Tesis Yapıları Kurduk

Kullanım Amacı Askeri Tesis
Yapı Modeli Prefabrik Yapı
Yapı Adedi 7 Blok
Toplam Metraj 800 m²
Proje Yılı 2016
Kullanılacak Bölge Borno, Nijerya
Tamamlanma Zamanı 21 Gün
Şu anda 74 misafir bu projeyi inceliyor

Karmod Afrika ülkelerinden Nijerya’nın Kuzeydoğusunda prefabrik askeri tesis yapılarının kurulumunu tamamlayarak teslim etti.

Karmod Dış Ticaret Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 7 binadan oluşan askeri tesis yapıları Borno Eyaleti’nde kurulum yapılarak teslim edildiği belirtilerek bölgenin ülkenin terör olaylarıyla gündeme gelen, güvenlik açısından önemli riskleri barındırdığına vurgu yapıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Dış Ticaret Müdürümüz Fehim Özkanca, son yıllarda Afrika lokasyonunda Türk markası olarak önemli projelere imza attıklarına vurgu yaparak bu durumun oluşmasında teknolojik hızlı üretim, kolay nakliye ve hız avantajlarının tercih edilmelerinde en önemli etken olduğunu söyledi. Karmod olarak yapı güvenliği ve uzun ömür açısından da önemli üstünlüklere sahip olduklarını hatırlattı.

Nijerya Askeri tesis projesinde yer alan 7 binayı üç hafta gibi kısa bir sürede kurulum yaparak teslim ettiklerini hatırlatan Özkanca sözlerini şöyle sürdürdü: “Yapılarımızı tüm birleşenleriyle konteyner taşımacılığı ile kurulum yapılacağı ülkeye sevk ediyoruz. Deneyimli ekiplerimiz yerinde kurulum yaparak kullanıma hazır teslim ediyor. Bu projedeki toplam 800 metrekare kapalı mekana sahip 7 adet prefabrik binayı üç haftada kurulum yaparak teslim ettik.”

Nijerya Askeri Tesis Projesinde bir adet yönetici odası, yemekhane, yatakhane, çok amaçlı ofisler ve wc duş binası yer alıyor. Yapıları 50 kişilik askeri birlik kullanacak. Geçtiğimiz yıl sonunda yine Borno eyaletinde UNICEF için yaklaşık bin öğrencinin eğitim göreceği mobil okul projesi gerçekleştirmiştik.”

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz