Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Mehmet Çankaya Ders Veren Tecrübeler'e Konuk Oldu

Karmod 21.07.2022
Mehmet Çankaya Ders Veren Tecrübeler'e Konuk Oldu

Karmod Üst Yöneticimiz (CEO) Mehmet Çankaya, Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD)'nin "Ders Veren Tecrübeler" başlığıyla düzenlediği programa konuk oldu.

Mehmet Çankaya, İGİAD Merkezi’nde moderatörlüğünü Doç. Dr. Nihat Alayoğlu'nun yaptığı programda Karmod’un dünyaca tanınmış bir marka olma sürecinde yaşamış oldukları tecrübelerini iş dünyasından katılımcılarla paylaştı.

Temelleri 1986 yılında atılan Karmod’un bugün dünyanın 100’ü aşkın ülkesinde ürünleri bulunan güçlü bir marka olduğuna vurgu yapan Çankaya: “Biz iş ahlakını babamızdan öğrendik. Bunun üzerine yenilikçi gelişime açık bakış açısını ilave ederek bir sonraki nesile aktarmak istiyoruz.” dedi.

Çankaya, konuşmasının sonunda katılımcılara hitaben: “Bizler ülkesine katkı sağlamak arzusundaki iş adamları olarak birbirimizin ufkunu açmamız gerekiyor. Yenilikte olsun, üretimde olsun, pazarlamada olsun, ihracatta olsun. Bu programı buna katkı sağlaması adına önemli buluyorum.” diye konuştu.

Konuşmanın sonunda soru cevap şeklinde ilerleyen program olumlu temennilerle son buldu.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz