Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Geri Dön

Karmod Ailesi İftar Yemeğinde Buluştu

Karmod 21.07.2022
Karmod Ailesi İftar Yemeğinde Buluştu

Geleneksel olarak düzenlediğimiz KARMOD İftar Yemeği bu yıl Pendik Ada Tesisleri Havuzbaşı’nda yapıldı. 27 Temmuz Cuma akşamı yapılan iftar yemeğine Genel Müdürlük çalışanlarımız, Pendik, Tuzla, İçmeler, Avcılar, Bursa ve Çorum satış ofisleri çalışanlarımız, Prefabrik , Konteyner, Kabin, Polietilen üretim bölümleri çalışanlarımız, firmamız tedarikçileri ile beraber geçmişten günümüze firmamızla gönül bağı oluşmuş dostlarımız katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar proğramı 20:35’de akşam ezanının okunmasıyla iftar yemeğiyle devam etti. Hoş sohbetlerin yaşandığı iftar proğramımız saat 22:00 dolaylarında son buldu.

Biz Sizi Arayalım

Size daha iyi hizmet verebilmek için kuramsal ve özel mimari planlarınız, projeleriniz ve ürün şartnamenizle ilgili soru ve detayları info@karmod.com mail atarsanız en kısa zamanda talebinize hızlı dönüş yapılacaktır.

Projelerimiz

İşimiz Bu

Dünyanın bir ucundan diğer ucuna kadar, müşterilerimizin dünyanın yeni teknolojisi ile üretilen hazır yapı sektörüne ulaşmalarını sağlıyoruz. Proje üretim ağı takibince sizler için değer katan teknoloji ve yenilik, esnek ticari modeller ve akıllı tedarik zinciri çözümleri aracılığıyla güvenilirliği garanti ediyoruz.

Keşfet

Büyük Projelerimiz