Tüm talep ve istekleriniz için satış ofislerimizden, çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Çelik Konstrüksiyon Okul Binaları 808 m²

  • Yükseklik 2,5 m
  • Derinlik 19,03 m
  • Genişlik 42,77 m
  • Toplam m² 808 m²
Şu anda 57 misafir bu ürünü inceliyor
Bizi Arayın

Eğitim beşikten mezara kadar tüm insanların yaşamında son derece önem arz eden bir durumdur. Temel eğitimin de üniversitelerin de vazgeçilmezi olan ise okullardır. İnsanlar ülkemizde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı okullarda eğitim görürler. Bu noktada kaliteli, eğitime uygun olan okullarda ders işlenmesi hem öğrencilerin, hem öğretmenlerin başarısını olumlu yönde etkileyecektir. Son yıllarda özellikle iklim şartlarının zor geçtiği yerlerde çelik konstruksiyon okul binaları tercih ediliyor. Biz de Karmod olarak yapısal çelik konstrüksiyonlu okul binaları yıllar boyunca kullanılacak şekilde tasarlanmış modern eğitim binaları hızlı üretim ekonomik bir seçenek sunuyoruz. Firmamız tüm Türkiye ölçeğinde çok özel okul binalarına imza atarak alanında domino etkisi yaratıyor. Hem dayanıklılık, hem de tasarım açısından insanlara böyle bir okul da varmış dedirtiyor. Aşağıda yer alan bilgilerden de bunun net bir biçimde görülmesi mümkündür.

Çelik Konstruksiyon Okul Özellikleri

Çelik konstruksiyon okul binalarının firmamız tarafından yapılan hem teknik hem genel özellikleri hakkında bilgi vermek gerekir ise şu bilgiler verilebilir. Bizim tarafından yapılan çelik konstrüksiyon okul binaları ilgili standartlara göre üretilen uzun yıllar her türlü coğrafi şartta kullanılabilecek her şeyin en ince ayrrıntısına kadar düşünülen okullardır. Tam anlamı ile bir mühendislik harikasıdır denilebilir.

808 metrekare olan tek katlı çelik konstruksiyon olan bir okulun yüksekliği 250 cm, genişliği 4277 cm ve derinliği 1903 cm olarak tasarlanmıştır. Bir köy okulu için son derece ideal olan bir boyuttur.  Karmod tarafından tüm okul binalarında çatı vardır. Bunun yanı sıra ön üretimli olarak gerçekleştirirler. Okul binaları 1. İklim bölgesi baz alınarak en yüksek değerde rüzgara dayanım gösterecek şekilde üretilmiştir. Isı yaltımı da son derece yüksek olup dışarıda hava şartları ne olursa olsun içeride öğrenciler hiçbir şeyden etkilenmeden derslerine devam edebilirler.

Çelik konstruksiyon olan okullar  Standart DIN EN 10147-00, çinko kaplanarak galvanize edilmiş yapı çeliği ile hazırlanmışlardır. Dolayısı ile son derece güvenli olan binalardır.

Çelik Konstruksiyon Okul Fiyatları

Son olarak firmamızın çelik konstruksiyon okul fiyatları hakkında da bilgi vermek gerekir ise yazının en başında da ifade ettiğimiz gibi diğer tüm üretim alanlarında olduğu gibi bu yapılarda da fiyatlarımız son derece uygundur. Fiyatlarımız anahtar teslim olan fiyatlardır. Metrekareye göre rakamlarımız değişiklik gösterir. Ödemede ise müşteri hiçbir biçimde zorlanmaz. Peşin ödeme, kredi kartı ile ödeme ve firmamızın hesap numarasına havale yapılması gibi değişik ödeme seçenekleri vardır. Müşterilerimiz kendisine en uygun ödeme yöntemini seçerek ödeme yapabilir.

Sık Sorulan Sorular

En Çok İncelenenler